Onze wandunit is zuinig en duurzaam.
5 jaar garantie op onderdele.
Betrouwbaarheid, degelijkheid en zuinigheid.

De afgelopen jaren worden de zomermaanden warmer en warmer, daarvoor biedt de Airco een ultieme oplossing. Zo helpt de airco te koelen in de zomer maar kan deze installatie ook verwarmen in de winter. Zo is de ruimte het hele jaar door gefilterd. Met een airco geef je ten alle tijden comfort aan je leefomgeving. Bij Daams Installatietechniek hebben we kwalitatief hoogstaande airconditioners en warmtepompen.

Een prettig leefklimaat, dat wil uiteindelijk iedereen. De airco is een prettige manier om jouw huis/ruimte te koelen of juist te verwarmen. Maar dit maakt het nog prettiger als de airco fluisterstil is. Onze Mitsubishi Electric airconditioners voldoen aan strikte milieueisen en hebben een energiezuinige werking. Alle modellen voldoen aan de hoogste standaardeisen en hebben een energielabel A. Wij Installeren een Mitsubishi Electric Airconditioning 2,0 kW compleet geïnstalleerd, de prijzen hiervoor zijn in overleg. Daarbij geeft Mitsubishi Electric vijf jaar garantie op onderdelen. Wij leveren uitsluitend Mitsubishi Electric airconditioning. BRL100 is de standaard voor installatiebedrijven met als hoofddoel de f-gassenbedrijfscertificering. Iedereen is dit verplicht en hiermee volstaan wij aan de Europese F-gassenverordening.

De BRL 200 zijn vastgestelde eisen voor het verkrijgen van het certificaat f-gassen. Als individu moet je hieraan voldoen om in aanmerking te komen voor dit certificaat. Bij Daams hebben wij deze kennis in huis en voeren het werk dan ook met precisie uit.