Onze wandunit is zuinig en duurzaam.
5 jaar garantie op onderdelen.
Betrouwbaarheid, degelijkheid en zuinigheid.

Onderhoud aan de CV-ketel is belangrijk voor het behoud en duurzaamheid van de ketel. Goed onderhoud kan je zo meerdere euro’s per jaar besparen aan energiekosten. Een scherpe prijs en vakmanschap kenmerken Daams Installatietechniek, want wij leveren en/of onderhouden jouw CV-ketel tot in de puntjes. De CV-ketels die wij leveren zijn uitsluitend van het merk Vaillant.

Wij onderhouden jouw CV-ketel, de prijzen hiervoor zijn in overleg. Dit is inclusief voorrijkosten van een straal van 10 kilometer rondom Didam. Na 10 kilometer bedragen de voorrijkosten €30,- euro exclusief btw. Ook kun je kiezen voor een servicecontract, hierbij reken we een vast bedrag per jaar, exclusief materiaal. Wij voeren dan één keer per jaar onderhoud uit aan jouw CV-ketel en rekenen daarbij geen voorrijkosten, ook niet wanneer je een storing hebt.

In april 2023 komt er een nieuwe wet voor service en onderhoud monteurs zowel voor bedrijven als ZZP’ers. Dit betreft dat onderhoud aan CV-ketels moet worden uitgevoerd door gecertificeerde bedrijven/ZZP’ers. Deze wet treedt in werking op 1 april aanstaande. Gelukkig zijn wij bij Daams al gecertificeerd. Dus maak je geen zorgen, wij komen gewoon langs.

In verband met 
de gasregelwet, worden er direct rekening mee gehouden, ongeacht het verplicht is of niet.
Meer informatie over de gasketelwet